برگزاری جشنواره غذاهای بومی، محلی و بازارچه دانشجویی در پردیس امام خمینی(ره)
واحد خبر روابط عمومی: در روز دوشنبه همزمان با ساعت فرهنگی در پردیس ها، جشنواره غذاهای بومی محلی و بازارچه دانشجویی در تاریخ 97/08/21 با هدف آگاهی دادن به دانشجویان در زمینه روش های تغذیه سالم، ترویج غذای سالم و سنتی و ایجاد رقابت سالم در محوطه پردیس امام خمینی(ره) گرگان برگزار شد. این جشنواره با همت کانون های فرهنگی و هنری و انجمن های علمی در 14 غرفه با هدف معرفی کانون ها و انجمن ها و با حضور دکتر محمد باقر مسعودی، دکتررجنی و سایر کارشناس مسئولان استان افتتاح گردید.
در این جشنواره بیش از 20 نوع غذای و نان محلی طبخ گردیده بود و در پایان این جشنواره اسامی نفرات برتر معرفی گردید.
گروه اول: نگین رادمهر- فاطمه کیایی( بادمجان حصیری)
گروه دوم: شیوا میرزا علی- فائزه سبحانی(دسر نشاسته ای)
گروه سوم: زهرا قزل سفلی- زهره سرایلو(آش ترش محلی)